aboutus

Shanghai Union Medical Equipment Co., Ltd.

Shanghai Union Medical Equipment Co., Ltd. Shanghai Union Medical Equipment Co., Ltd.
1 2
Type Business: Exporteur
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: OEM
Aantal werknemers: <15
Jaarlijkse omzet: <5000000
Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

Gevestigd in 2015, bieden wij allerlei medische wegwerpproducten & klein medisch apparaat door onze eigen fabriek & sourcing aan; Onze hoofdzaken werken als Kopende Agent voor onze cliënten, die hen helpen sourcing om het even welke medische producten; Tegelijkertijd, hebben wij ook onze eigen producten, omdat wij investeren en met sommige fabrieken opnemen; Onderhand, onderhouden wij voor 15 cliënten van Thailand, Myanmar, Nepal, India, Chili, Zuid-Afrika, Roemenië, Tsjechische Republiek, Portugal, Spaans, Mozambique, Angola, Guinea, Oost-Timor en Zimbabwe. Vooral, zijn wij professioneel om internationale offerte te behandelen.

 

 

Geschiedenis

In 2009, beginnen wij om glasvezel gietende band & de band van de pijpreparatie te produceren, dan gaan wij in medische zaken; In 2011 ontmoette onze algemene manager Frank Wang M. Rawai Chaipangyang van Thailand, heeft hij onze hulp nodig om andere medische wegwerpproducten te kopen. M. Frank Wang wil geen geld verdienen van buiten tot opdracht geeft, zodat ontwierp hij één het werk stijl: China Offfice (Kopende Agent). Samen met samenwerking, deskundig maken wij het samenwerkingsproces. Na construeren wij zakelijke relatie met andere 14 cliënten van het land, met onze het steunen, fastly groeit onze cliënten. In 2015 die, plaatsen wij formeel een bedrijf bij het aanbieden van de Kopende Agentendienst wordt gespecialiseerd; in 2018 behandelen wij 4,7 miljoen dollar voor onze cliënten.

 

 

Dienst

Wij zijn geen handelsbedrijf, bieden wij de Kopende Agentendienst, op deze werkende manier aan, machtigt uw bedrijf ons als uw wettelijke koper in China en betaalt ons commissie, voegen wij geen winst in orden toe; Samenwerkend met ons, kon u veel energie besparen en de tijden en de werken worden fastly regelmatiger en. Wij doen alle werken in de kant van China: Het vindend de beste geschikte leveranciers, die steekproeven verzamelen, die kleine betaling doen, combineert Schikken het verschepen, Kwaliteitsborging, vermijdt bedriegend. Absoluut, helpen wij om de beste prijs te vinden en elke proceskosten voor u te controleren.

 

 

 

 

 

Ons Team

Onze opdracht is: Het leveren van de beste geschikte producten en het controleren van elke proceskosten om onze cliënten te helpen om de markt te winnen. om de beste fabriek te vinden, verdelen wij onze sourcing aan 5 afdelingen gebaseerd productenkarakter, heeft elke deparment 2 personeelsleden. Deskundige Sourcing is onze basis van de companytribune, is de goede dienst onze voordelen.

Contactgegevens