products

Gietende de Band Orthopedische Verbruiksgoederen van de glasvezelpolyester voor Extern Bevestigingsverband

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: CE,ISO
Min. bestelaantal: 500rolls
Prijs: $1-3/pcs
Verpakking Details: folie zak verpakking
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 50000 pc/pcs per maand
Gedetailleerde informatie
Instrumentenclassificatie: Klasse I Type: Vullingen en Zorg voor Materialen
Gebruik: Bescherming Functie: Eco-Friendly
voordelen: Onschadelijk aan Menselijke gezondheden Toepassing: Kliniek, het ziekenhuis
Hoog licht:

de omslagband van de pijpreparatie

,

zelfklevende verbandomslag


Productomschrijving

 

Gietende de Band Orthopedische Verbruiksgoederen van de glasvezelpolyester voor Extern Bevestigingsverband

 

Materiaal

polyester, glasvezel

Gewicht g/m2

230g

Grootte

5cmx3.6m, 7.5cmx3.6m, 10cmx3.6m, 12.5cmx3.6m, 15cmx3.6m

Kleur

wit/groen/blauw/geel/rood

Met ingevoerde grondstoffen en geavanceerde technologie textielsubstraat, plasticiteit en flexibiliteit, en keurige onderbrekingsrand. De kleverige en geschikte temperatuur van de hitteversie tijdens het genezen, kleine inkrimping na het genezen, elimineert huidstrakheid, effectief het jeuken en andere ongemakkelijke symptomen. Het unieke productie en deklaagproces, kan lange die opslag vermijden door het deposito van het polymeergel wordt veroorzaakt, het gebruik van gemakkelijk verzekeren te openen.

Kenmerken:

1) Eenvoudige verrichting: Kamertemperatuurverrichting, korte tijd, goede vormende eigenschap

2) Hoge hardheid & lichtgewicht: 20 keer hard dan pleisterverband; licht materiaal en gebruiks minder dan pleisterverband; Zijn gewicht is pleister 1/5 en zijn breedte is pleister 1/3, die gekronkelde last konden verminderen.

3) lacunary (vele gatenstructuur) voor uitstekende ventilatie: De unieke gebreide netto structuur zorgt goede luchtventilatie ervoor en verhindert vochtig en hete huid & jeuk

4) Snelle beenvorming (concretie): Het ossifies in 3-5 minuten na open het pakket en kon gewicht na 20 minuten, maar de behoefte van het pleisterverband 24 uren aan volledige concretie dragen.

5) Uitstekende Röntgenstraalpenetratie: De goede x-ray penetratiecapaciteit maakt duidelijk Röntgenstraalfoto zonder het verband verwijderen, maar de behoefte van het pleisterverband verwijdert om x-ray inspectie te maken.

6) Goede het waterdicht maken kwaliteit: De vochtigheid - het geabsorbeerde percent is 85% minder dan het pleisterverband, zelfs de geduldige aanraking de watersituatie, het nog in de verwondingspositie kon droog houden.

7) Geschikte verrichting & vorm gemakkelijk.

8) Comfortabel & veilig aan patiënt/arts: Het materiaal is vriendschappelijk aan exploitant en het zal geen spanning na concretie worden.

9) Brede toepassing

10) Milieuvriendelijk: Het materiaal is milieuvriendelijk, wat geen verontreinigd gas na ontsteking kon produceren.

Gebruik:

1) Zet het stootkussen (katoenen rol of katoen slipcover) op de chirurgiepositie.

2) Draag chirurgische handschoenen.

3) Selecteer juiste specificatie volgens de chirurgiepositie.

4) Dompel het broodje in kamertemperatuurwater (21-24°C) 4-6 seconden onder en druk keer stevig het 2-3. Als het waterverwarmingstoestel dan 21-24°C de het onderdompelen tijd verkort, terwijl de koeler dan 21-24°C-water de tijd verlengt.

5) Enwind spiraalvormig; Het overlappen van de vorige laag door helft of tweederden van de broodjesbreedte. Juiste spanning handhaven is zeer belangrijk en neemt zorg om bovenmatige strakheid te vermijden. De sterkte kan door het aantal gebruikte lagen worden bepaald. Enkel 3-4 lagen verstrekken een gegoten koord niet-wegen-lager en 5-6 lagen zijn typisch adequaat voor gegoten gewicht-draagt.

6) Extra na het aanvankelijke enwinding op zich zou moeten worden overlapt om het goede vormen te bereiken. Enwind het broodje in 3-5 minuten na het onderdompelen in water omdat na die tijd het concretie zal zijn.

7) Vlot en wrijf de oppervlakte om goed contact tussen lagen te bereiken. Houdend zachtheidshulp vorm de omslag.

Sta ongeveer 10 minuten voor voldoende concretie toe en laat patiënten niet beweging tijdens dit keer. Het kon elektrisch gewicht na 20 minuten dragen.

8) Het zou kunnen zijn windowed, in orde maakte of verwijderde met traditioneel gegoten zaagmateriaal.

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8618653155720

WhatsApp : +8618653155720